2024. május 17. - Paszkál

Tom Cruise egy sorozatgyilkos?!

Tom Cruise nyáron kezdi meg A firenzei rém forgatását, ami egy gyilkosról szól, aki nyolc szerelmespárt ölt meg.
2009. március 19. csütörtök 19:50 - HírExtra
Aki véres vadászjelenetekre számít, annak csalódnia kell. A film az olasz történelem egyik leglátványosabb és legbonyolultabb bűntényének kalandosan hosszadalmas nyomozását mutatja be. Tom Cruise elöljáróban annyit mondott, hogy ez hollywoodi produkció lesz a rosszul működő olasz igazságszolgáltatásról.

A forgatókönyvet Douglas Preston és Mario Spezi firenzei újságíró A firenzei rém című könyvéből az Oscar-díjas Chris McQuarrie írja. 2006-ban maga Spezi is a rendőrség látókörébe került, amikor letartóztatták a nyomozás zavarása miatt, valamint bűnszövetkezethez való tartozás, sőt a gyilkosságsorozat elkövetésének vádjával is. Végül azonban felmentették.

1994-ben Pietro Pacciani olasz földművest vádolták és életfogytiglani börtönre ítélték. Másodfokon hatálytalanították az ítéletet és új eljárást kezdeményeztek ellene. De még az új per kezdete előtt misztikus körülmények között meghalt a vádlott. Valószínűleg méreg végzett vele, de mivel meg is csonkították, sátáni szekta, okkult csoport tevékenységét sejtik a nyomozók a háttérben.

Cruise, miután megvásárolta a könyv megfilmesítési jogait, több mint 50 millió dollárt (8,2 milliárd forint) fektet a filmbe. A jogokért Preston és Spezi állítólag fejenként egymillió dollárt (165 millió forint) kapott. Kiszivárgott hírek szerint Cruise a végleges forgatókönyv elkészülte után dönti el, hogy vállal-e egyáltalán szerepet a filmben. Vagy Prestont, vagy Spezit alakítja.
A film forgatását nyáron kezdik el Toszkánában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását