2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Hogyan? Szakítás a kibékülésre? Ezeknek elment az esze

Rihanna és Chris Brown ismételten a középpontban, jelen pillanatban éppen szakítottak. Lehet, hogy újra megverte a csodaszép énekest?
2009. március 18. szerda 18:19 - Kővári Adrienn
Amikor már azt hittük, hogy tudjuk követni a sztárpáros csavaros életét, akkor ismételten rá kellett jönnünk, hogy ez nem működik.

Először jöttek a pofonok, nem is kicsik, majd volt szó kibékülésről, közös dalról, és egy titkos esküvőről is. És, hogy most mi történt?

Mosolyszünetet tartanak

Rihanna és Chris Brown egyszerűen nem tudja, hogy mit kezdjenek azzal a kényelmes életükkel. Sikeresek, szépek, népszerűek, de már hónapok óta dagad a botrány körülöttük. A kis fiúsnak induló, romantikus Chris lassan egy elmebeteg, agresszív énekessé válik az emberek szemében, és ezzel a jelzővel szeretne a gyerekek példaképe lenni, amiről nem is olyan rég még a HírExtra is beszámolt.

Rihannát csak azért ítélik el az emberek, mert megbocsátott verekedős barátjának, amivel rossz példát mutat a nőknek. Ezt olyan ismert műsorvezetők hangoztatták, mint Oprah Winfrey és Tyra Banks.

És, hogy kitől származik ez a legújabb hír?

Egyik közeli ismerősük nyilatkozta az E! News-nak, hogy egy kis szünetet tartanak az énekesek. Úgy tűnik, azaz egy hónap nem volt nekik elég. Nem neveznék ezt most szakításnak, inkább csak nem szeretnének egy ideig találkozni, de majd, ha újra összemelegednek, arról mi is tudni fogunk, tette még hozzá a biztos forrás.

Könnyen felmerülhet a kérdés a fejünkben, hogy ha valami ennyire nem működik, akkor még minek erőltetik. A közös dal, a készülő új lemezek mind-mind sok pénzről árulkodnak. Akárhogy is nézzük, akiről szólnak a lapok, azokat szeretik az emberek, így a lemezeladás is növekedni fog.

Rajongók ezrei, vagy inkább százezrei várják, hogy Rihanna mikor fogja dalba önteni azt a szomorúságos estét, amikor Chris Brown azzal fenyegetőzött, hogy meg fogja ölni a lányt.

Kettejük szóvivőjét nem tudták utolérni, így biztos forrásunk megint nincsen az üggyel kapcsolatban. Az biztos, hogy a balhé óta nem igazán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, főleg nem kettesben.

Az biztos, hogy még a múlt hét csütörtökön Rihanna New Yorkba utazott, ahol eltöltött egy kellemes vacsorát Brandy, Beyoncé, és Jaz-Z társaságában, majd másnap szintén egy barátjával mulatta az időt.

Mindeközben Chris Brown Los Angelesben maradt, ahol – egy forrás szerint – keményen dolgozik új albumán. Valljuk be, hogy van is mit, hiszen jelenleg csak is tehetségére számíthat, hírnevére már kevésbé.

Hozzátette még az illető, hogy Chris saját maga írja a dalait, és folyamatosan ötletel rajtuk, muszáj azt éreznie, hogy sikerült tovább lépnie azon a rosszul sikerült estén.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását