2024. május 19. - Ivó, Milán

Megvan a 10 lány

Kiválasztották a Danubius Rádió tehetségkutatójának 25 legjobb hangját. A nyilvános meghallgatáson rögzített, és a rádióhoz beküldött hanganyagok közül kellett dönteniük az ítészeknek, méghozzá úgy, hogy nem tudták, melyik hanghoz milyen külső tartozik.
2007. február 15. csütörtök 14:41 - Hírextra
Szűcs Judith, Tóth Vera, Jáksó László, Rakonczai Viktor, Knapik Tamás, Csonka András és a rádió zenei igazgatója, Csík Gabriella nem volt könnyű helyzetben, ismét rá kellett jönniük: rendkívül sok tehetséges, remek hanggal megáldott lány van Magyarországon.

Bár a válogató jelmondata az volt, hogy a külső nem számít, mégis kifejezetten csinos, de mindenképpen különleges kisugárzással rendelkező lányok léptek be sorra a szobába, ahol a zsűri néha bizony tátott szájjal hallgatta a jelentkezőket.

Szűcs Judith: „annyira jók voltak a lányok, hogy többük esetében meg vagyok lepődve, hogy miért is nem hivatásos énekesek még. Bár én már a nyilvános meghallgatáson is össze tudtam volna hozni a négyest… Úgy tűnik, még mindig vannak eltitkolt tehetségek. Rakonczai Viktorral folyamatosan egymásnak mutogattuk a karunkat, hogy milyen libabőrös és ennél jobb jel nem is lehetne.”

Knapik Tamás: „A nyilvános válogatásnál először megijedtem, mert bizony sok olyan lány volt, aki nem felelt meg a kritériumoknak, persze ott is hallottunk jókat, aminek nagyon örültünk. Most azonban 25 olyan hangot és olyan egyéniséget ismertünk meg, akik komoly meglepetést okoztak nekünk, biztosan állíthatom: nagyon jók voltak a lányok. Nem volt könnyű dolgunk, amikor el kellett döntenünk, hogy ki legyen a tíz továbbjutó között. Nekem már van titkos kedvencem, de ezt persze nem árulhatom el, minden esetre bízom benne, hogy a hallgatók őt is bejuttatják, hiszen mostantól ők döntenek.”



Csonka András: „Nagyon élveztem a válogatást, jó kis csapatmunka volt. Szerencsére bebizonyosodott, hogy milyen kincsek járkálnak közöttünk, akik talán maguk sem tudják, mekkora tehetségek – és ha nincs ez a válogató, akkor még az is lehet, hogy soha nem is derül ki. Bevallom nekem is megvannak a kedvenceim, akikért nagyon izgulok.”

A lányoknak egyébként két zsűri előtt is meg kellett mutatni tudásukat. Az első teremben a fent említett és a már jól ismert celebrity-kből álló zsűri faggatta és énekeltette őket, akikhez Majka is beszállt, persze csak kíváncsiságból, de pontozni nem pontozott.

A második teremben már egyéb szempontok alapján is figyelték a jelentkezőket Herczeg Zoltán divattervező, Stefanidu Janula énektanár, Molnár Gábor (Gold Record), Nagy Zoltán (a Danubius Csili főszerkesztője), Papp Tímea (Kisó mellett ő lesz a másik koreográfus).

Ők már arra voltak kíváncsiak, hogy milyen csapatjátékos, sztár lehetne a jelöltből, ha bekerülne a 4 idegen közé.

A két zsűri döntése alapján - amely egyébként nagyon egybehangzó volt - kiválasztották azt a 10 szerencsést, akik közül már a hallgatók döntik el, hogy ki legyen az a négy lány, akikből majd hazánk legújabb lánycsapata megalakul. Egy biztos: énekelni tudnak majd…

A 10 lány tehát hétfőtől a hallgatók előtt is bemutatkozik majd.
Forrás: redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását