2024. április 29. - Péter

Bob Dylan budija iszonyatos bűzt áraszt

Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bűzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.
2009. március 18. szerda 10:45 - HírExtra
Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdődött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésű birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

A zenész, aki 20 éve lakik a kaliforniai luxusterületen, nem reagált Emmingerék panaszaira és a WC eltávolítására irányuló kérésére sem. Januárban már a hatóságok is beavatkoztak, Dylan biztonsági őrei azonban a város dolgozóját is távozásra szólították fel. A nyomozás állásáról az illetékesek nem nyilatkoztak.

Az öt nagy szellőztető, amelyeket a szagok elűzésére házuk mellett állítottak fel a szomszédok, nem sokat segítenek. Különösen ködös estéken rossz a helyzet - panaszkodik Cindy Emminger.

A mobil mellékhelyiségek felállítása Malibuban megengedett, de az előírásokban szerepelnek olyan kikötések is, amelyek a Bob Dylan felől érkező szagokat is törvénybe ütközőnek értékelik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását