2024. március 29. - Auguszta

Újabb tűzeset: ezúttal is gyújtogatás?

Ismét tűz pusztított azon a nyírmadai telephelyen, ahol szombat éjjel leégett egy almatároló hűtőház: hétfőn egy irodának használt helyiség gyulladt ki - mondta Tóth Tibor, a telephely tulajdonosa az MTI-nek.
2009. március 9. hétfő 21:30 - HírExtra
Hétfő reggel a dolgozók vették észre, hogy berúgták egy irodának használt épület ajtaját, illetve a pihenőhelyiségben lévő ágy és a körülötte lévő bútorok pedig lángokban állnak – mondta. Hozzátette: „a munkások azonnal megkezdték a tűz oltását, és csak a gyorsaságuknak köszönhető, hogy nem terjedtek át a lángok az épület többi részére”.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság ügyeletese az MTI érdeklődésére megerősítette: valóban kaptak egy riasztást a tűzoltók hétfőn a nyírmadai telephely területére, de mire a tűzoltóegység kiérkezett, már megfékezték a lángokat. Tóth Tibor szerint a gyújtogatás gyanúját igazolni látszik, hogy olajnyomokat találtak a leégett ágyon.

Elektromos zárlat nem okozhatta a tüzet, hiszen az előző tűzeset miatt nem volt áram az épületben. Az almatárolóban és az irodában okozott kár együttes értéke - a tulajdonos becslése szerint - meghaladja a százmillió forintot. A telephely tulajdonosa feljelentést tett a második tűzeset kapcsán – mondta el az MTI kérdésére Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szombaton egy 36x24 méteres alapterületű, korábban hűtőházként használt almatároló alumínium borítású teteje gyulladt ki ismeretlen okból ugyanezen a nyírmadai telephelyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását