2024. május 2. - Zsigmond

Brutális verekedés - öten kettő ellen

Öt fős garázda társaság támadott egy fiatal párra az éjszaka Hódmezővásárhelyen; az ügyben eddig két embert fogtak el a rendőrök - értesült a HavariaPress.
2009. március 7. szombat 21:39 - HírExtra
A Csongrád megyei városban péntek éjjel két helybéli fiatal - egy 18 éves fiú és vele egykorú barátnője - tartott hazafelé a város egyik szórakozóhelyéről, amikor a belvárosban egy fiatalokból álló öt fős társaság kötött beléjük. Szó szót követett, majd az 5 fős csapat négy fiútagja bántalmazni kezdte a két fiatalt - akik mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek - végül otthagyták őket. A földön fekvő fiúra és a mellette térdelő lányra egy rendőrjárőr figyelt fel, s miután kiderült, hogy mi történt, azonnal az elkövetők nyomába eredtek. Kettőt közülük el is fogtak a közelben, őket a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A másik két feltételezett elkövetőt még keresik, mindannyian csoportos garázdaság miatt számíthatnak büntetőeljárásra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását