2024. május 18. - Erik, Alexandra

Orbán soha nem fogja megmenteni az országot

Az MSZP szerint Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egyetlen válságkezelő javaslatot sem fogalmazott meg országértékelő beszédében, és reménytelen, hogy valaha is halljunk tőle ilyet - mondta Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese péntek
2009. március 6. péntek 21:55 - HírExtra
"Egyértelművé vált, reménytelen, hogy valaha is amikor megszólal, halljunk tőle egyetlen konkrét javaslatot, amely közelebb visz bennünket a válság kezeléséhez, az ország megerősítéséhez" - értékelte a kormánypárti politikus a Fidesz elnökének beszédét.

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor harmadik nekifutásra sem mondott semmit, ötven perces beszédében nem beszélt a megoldásokról, az ország valós problémáiról.

Hozzátette: a Fidesz-elnöknek egyetlen egy gondolata sem volt a munkahelyek védelméről, az adócsökkentésről, a nyugdíjakról vagy a szociális kiadásokról.

Mesterházy Attila azt mondta, az ellenzéki pártelnök bátorsága csak addig terjedt, hogy saját hatalmi érdekeitől vezérelve továbbra is akadályozza a válság elleni nemzeti összefogást, és ezért semmilyen árat nem tart nagynak.

A szocialista politikus azt kérte Orbán Viktortól, hogy ha semmilyen javaslattal nem állt elő és mások ötletei sem érdeklik, akkor legalább ne akadályozza azokat, akik össze akarnak fogni és tenni akarnak az országért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. március 7. 06:18
sharapova2008
2009. március 7. 06:17
Noha Orbán mérsékelt volt és a tőle megszokottnál színvonalasabb beszédet mondott,megint csak demagóg volt:régóta ismert dolgokat "újnak" állított be.A koalíció bírálata általában ült,megoldási javaslatai utópisztikusak voltak,nem álltak össze koherens elképzelésekké,az ő és pártja "küldetéséről" szóltak és több pontban burkolt fenyegetéseket fogalmazott meg.Elhallgatta,hogy ő sem lesz képes másként kezelni a világgazdasági és a hazai válságot,nem merte kimondani,hogy ő még a Reformszövetség,sőt Gyurcsány új,még radikálisabb javaslatainál is messzebb menne.Ismét bizonyította:nem a helyzet javítása az alapvető célja,hanem a hatalom újbóli megszerzése!Ahogy a vulgáris szólás mondja:"finggal(pedig)nem lehet tojást festeni!"...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását