2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem lép ki a szoci képviselő?

A szocialista Tóth András szerint fel sem merült benne az, hogy kilépjen frakciójából, ha pártja 2010-ben nem őt indítaná választókerületében. A politikus pénteken nyilatkozott az MTI megkeresésére.
2009. március 6. péntek 14:45 - HírExtra
"Én se csalódott nem vagyok, se egyéb gondom nincs" - fogalmazott a kormánypárti képviselő azzal kapcsolatban, hogy a Népszabadság szerint Tóth András helyett Fábry Béla fóti alpolgármestert indítják az egyik Pest megyei választókerületben.

Tóth András azt mondta, hogy a 2010-es választási jelöléssel kapcsolatban vele nem egyeztettek, így nem tud nyilatkozni arról, mi hogy történt. Megjegyezte ugyanakkor, hogy vitatja ezt az eljárást.

Az országgyűlési képviselő közölte: sehol senkinek nem mondott, állított olyat, fel sem merült benne, hogy a döntés miatt már most kilépne a frakcióból.

A politikus minden alapot nélkülözőnek nevezte az erről szóló híreket.Az MTI azon kérdésre, hogy a következő ciklusban is szívesen lenne-e képviselő, Tóth András azt mondta, minden kérdésre akkor lehet válaszolni, amikor felteszik. "Ilyen kérdést nekem nem tettek fel, ebből következően erre a kérdésre nem válaszoltam, és nem is foglalkoztam vele idáig" - fogalmazott.

A Népszabadság pénteki számában azt írta, hogy Tóth András helyett Fábry Béla fóti alpolgármestert indítják a szocialisták az egyéni körzetekben. A lap úgy tudja, Tóth András szeretett volna újrázni, de nem kapott bizalmat.

A Népszabadság szerint Tóth Andrást olyannyira meglepte és sértette a döntés, hogy közölte a parlamenti frakció vezetésével: ha 2010-ben nem kerül befutó helyen valamelyik listára, úgy már most kiül a függetlenek közé. Ezt az információt azonban sem Tóth, sem más hivatalos forrás nem erősítette meg - írja a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását