2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Molnár Anikó a mocskos szájú férfiakat szereti

Ha van olyan szerencsés, aki már nem emlékszik Molnár Anikó nevére, az eddig örülhetett, mert most visszatért.
2009. március 2. hétfő 11:59 - HírExtra
Molnár Anikónak mily meglepő, új barátja van. Nem is ő lenne, ha ismét nem egy feltűnést keltő férfival kötné össze a mindennapjait. Anikó új barátja, Mr. Busta, a fantáziadús nevű rapper, aki durvaságával hódította meg, a szószerint nagy nőt.

Molnár Anikó sosem volt túl szerencsés párválasztás terén, mondjuk ilyen ábrázattal, ez nem is meglepő. Leghíresebb hódítása Bochkor Gábor volt, aki miatt még öngyilkos is akart lenni Anikó. Hogy ez esetben jobban jártunk volna-e, azt nem lehet tudni.

Mindenesetre Anikó újra itt van, és próbálkozik keményen megvetni a lábát a celeb világban. Legutóbb Angelóval aratott, a a fekete táncos fiúval, aki inkább a külföldi karriert választotta a kebelcsoda helyett. Ezt meg is érteni… Senki sem akar megmaradni a nagy nő mellett.

Amikor ránk talál a szerelem

De most úgy látszik, hogy ismét szerelmes, és ezt az áhított pozíciót most Mr. Busta töltheti be az életében. Övé a megtisztelő feladat, hogy elviselje a Anikót, és közös erővel feljebb léphessenek a celeb ranglétrán.

- Inkább úgy fogalmaznék, hogy kapcsolatunk abban a periódusban van, amikor egy nő és egy férfi barátkozik egymással. – jelentette ki határozottan Anikó, aki semmit sem szeretne elkapkodni, ez ilyen múlttal meg is érthető.

- Ő egy nagyon dögös fiú, és jó barát egyben.

Anikó tehát már a barátaira is hajt. Csak nehogy félreértés legyen belőle, hogy Mr. Nagymenőnek esetleg be sem jön az ex-villalakó, mint nő.

Ha ez még mindig nem lenne elég, Anikó énekelni is akar. Nagy álma, hogy egyszer egy rapperrel énekelhessen duettet. Csak azt felejti el, hogy egy ilyen produkcióhoz énektudás is kellene…

- Engem nem zavar, hogy durva dalszövegeket ír, mindig is a szókimondás híve voltam. Inkább a kegyetlen szavak, mint az igazság elkendőzése.

A rappert is megkérdezte a napilap, de ő csak annyit tett hozzá ehhez az alakuló románchoz, hogy ebből még bármi lehet. Nyálas lett volna, ha kedvesen nyilatkozik új barátnőjéről, hiszen az mégsem illik egy rapperhez.

A két semmitmondó celeb tökéletesen összeillik. Egyiküknek sincsen különösen stílusa, hacsak nem a lopott, amerikai gengszter imidzsről beszélünk. Annyit érdemes csak róla tudni, hogy korábban a Kamikaze rap zenekar tagja volt, mostanában pedig Fankadeli oldalán ontja a durva, de annál közhelyesebb szövegeket.
Forrás: Bors / HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását