2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fradi: elvesztek a nagy orosz télben

Elmaradt a Ferencváros női kézilabdacsapatának magyar idő szerint délre kiírt volgogradi EHF Kupa-mérkőzése. Maglódi Lajos, a zöld-fehérek ügyvezetője az MTI-nek elmondta: péntek este Moszkvában rekedtek a rossz idő miatt, és csak szombaton délután tudtak
2009. február 14. szombat 15:16 - Hírextra
"A hazaiak felajánlották, hogy amint megérkezünk, már játszhatunk is. Ebbe nem egyeztünk bele, mert már három napja úton vagyunk. Azt szeretnénk, ha egy mérkőzésen, vasárnap dőlne el a továbbjutás sorsa. Majd az ellenőr dönt, aki egyébként szintén velünk repül, lévén ő is Moszkvában rekedt. Ha olyan döntés születik, hogy még szombaton este pályára kell lépnünk, akkor minden bizonnyal feladjuk ezt a meccset, nehogy valaki megsérüljön" - mondta Maglódi Lajos közvetlenül a felszállás előtt.

Az EHF Kupa nyolcaddöntőjében az FTC lemondott a pályaválasztói jogáról. Az első mérkőzés szombaton délben lett volna. A második összecsapás magyar idő szerint vasárnap délben lenne Volgogradban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását