2024. május 23. - Dezső

Kutya marcangolt szét egy családot

Egy koncertről hazatérő öttagú családot támadott meg és mardosott össze a szomszéd kutyája, egy tizenegy éves rottweiler az ausztriai Stocking bei Wildonban. Az őrjöngő állatot a rendőrségnek kellett megfékeznie.
2009. február 13. péntek 10:07 - Hírextra
A család - a két szülő és a három gyermek - negyed tizenkettő tájban érkezett haza csütörtök este a zenei előadás után. Már éppen be akarták csukni a házuk ajtaját, amikor a szomszéd rottweilere utánuk nyomakodott. Amikor megpróbálták kikergetni, az állat dühödten rájuk vetette magát. A 48 éves anya a gyerekek elé ugrott, hogy saját testével védelmezze őket, de kutya a földre döntötte, és többször megharapta.

A család többi tagjának végül sikerült kiűznie az őrjöngő állatot házból, de miután az továbbra is ott ólálkodott a közelben, a férfi kihívta a rendőrséget. Szerencsére aznap éppen a környéken gyakorlatozott több hatósági kutyavezető. Egyiküknek sikerült is megfékeznie és pórázra kötnie a rottweilert.

Az apát és a három gyereket könnyebb sérülésekkel látták el, az anyának azonban a kórházban kellett maradnia, mert ápolása hosszabb időt vesz igénybe. Őt a lábszárán és a karján harapta meg a kutya.
A szomszédot gondatlanságból elkövetett testi sértésért feljelentették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását