2024. május 20. - Bernát, Felícia

A vízben lelte halálát Ophélie

A Csepel-szigettől nem messze vetette ki a Duna partjára Ophélie holttestét. A boncolás eredményéig ugyan még nem lehet biztosan állítani, hogy valóban a december 4-én eltűnt diáklányról van-e szó.
2009. február 13. péntek 13:59 - Hírextra
A holttestre hajósok bukkantak rá csütörtök este, akik egyből értesítették a rendőrséget. Azt csak a helyszíni szemlét követő vizsgálatok eredményei után lehet megmondani, hogy idegenkezűség okozta-e a lány halálát.

Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány szerint viszont a lány ruházata és alkata is arra utal, hogy Ophélie-ről van szó. Bence József országos rendőrfőkapitány azonnali boncolást rendelt el, melynek eredményei fogják, megszünteti az üggyel kapcsolatos találgatásokat. A rendőrfőkapitány még azt is hozzátette, hogy mivel sokáig volt a holttest a vízben ezért nehéz lesz az azonosítás.

Kérdés azonban, hogy hogyan lehet az, hogy a Lánchíd átkutatása után egyetlen ujjlenyomatot vagy DNS-maradványt sem találtak a hídon. Ophélie Bretnacher szülei mindent megtettek lányuk előkerítése érdekében. A lány édesapja Ophélie barátainak még kitűzőt is készítettet, ezzel is felhívva a figyelmet lánya eltűnésére.

Ha valóban Ophélie Bretnacher holttestére bukkantak, akkor a szülők már semmiben sem reménykedhetnek.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását