2024. május 22. - Júlia, Rita

Harminckét kilométeren át vonszolta az elgázoltat

Csaknem egy órán át autózott egy férfi New York utcáin egy elgázolt halottal a kocsija alatt anélkül, hogy észlelte volna.
2009. február 12. csütörtök 11:40 - Hírextra
32 kilométeren át vonszolta a holttestet, mígnem egy járókelő figyelmeztette, hogy valami "lóg" a kocsi alvázáról. A férfi döbbenten fedezte fel a halott embert, és azonnal telefonált a rendőrségnek. A nyomozás kiderítette, hogy az áldozatot egy másik kocsi ütötte el - először - 45 perccel korábban.

Annak vezetője érzékelte a balesetet, azonnal megállt és hívta a rendőrséget. Három autóval "hátrébb" várakozott az a kocsi, amelybe beakadt azután az áldozat. Az autó vezetője látta, hogy az előtte elindult két kocsi kikerül valamit, de azt hitte, csak egy kátyút, ő meg nem kerülgetett. Ezért akadt be az arccal felfelé fekvő férfi kocsija alvázába.

A vezető egy idő után érzékelte, hogy "mintha nem húzna" rendesen a motor, megállt, ellenőrizte az olajszintet, ám rendben találta, a kocsi alá pedig nem nézett be. Visszaült és folytatta útját, mígnem munkahelyére megérkezve, szólt neki a járókelő.

A rendőrség egyértelműen balesetnek ítélte a történteket, és egyik vezető ellen sem indított eljárását. Mindkettő makulátlan múltú, az áldozat pedig nagy valószínűséggel piros lámpánál lépett az útra. Hogy élte-e még a második balesetekor, nem tudni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását