2024. május 13. - Szervác, Imola

Zarko Sesum túl van az életveszélyen, Ivan Pesic jó állapotban van

Túl van az életveszélyen, és stabil az állapota Zarko Sesumnak. Az MKB Veszprém KC 23 éves szerb válogatott irányítóját a veszprémi kórházban műtötték meg - tájékoztatta Rácz Jenő, a kórház főigazgatója az MTI-t.
2009. február 8. vasárnap 10:45 - Hírextra
"Jó állapotban" van Ivan Pesic, a csapat 20 éves horvát válogatott kapusa is, akit súlyos sérülésekkel vittek a mentők kórházba - közölte a főigazgató.

Rácz Jenő hangsúlyozta, hogy a műtétről és a sérülésekről nem adhat részletes tájékoztatást.
Más forrásból származó információk szerint Zarko Sesumon veseműtétet hajtottak végre, Ivan Pesic pedig súlyos koponya- és szemsérüléseket szenvedett.

A vasárnap hajnali összetűzésben Marian Cozma, a csapat beállósa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette. A három megtámadott kézilabdás közül kettőt késszúrások értek, a harmadikat, Ivan Pesicet pedig fejbe rúgták.

Az MKB Veszprém honlapjának adatai szerint a bukaresti születésű Marian Cozma pályáját a román Dinamo Bucuresti csapatában kezdte, a veszprémiekhez 2006-ban került. A román válogatottban 2002-ben debütált Fehéroroszország ellen.

Zarko Sesum 2007-ben lett a veszprémi csapat tagja. A Wikipedia internetes lexikon adatai szerint 2006-ban az innsbrucki junior Európa-bajnokság legjobb játékosának választották.

Ivan Pesic korábban az RK Zamet Rijeka játékosa volt, a veszprémieket 2008 óta erősíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását