2024. április 28. - Valéria

258 milliós adótartozása van Gáspár Győzőnek?

Győzike családja köztudottan gazdag. Az apja meg még gazdagabb. Ráadásul az is akar maradni. Jó módszer erre, ha az ember nem fizeti be az adót. A Győzike apjának érdekeltségébe tartozó Roma Misszió Központ 258 millió forintnyi adóval tartozik. Hova tűnt
2009. február 5. csütörtök 09:25 - Hírextra
Nem fest túl jól, ha egy közhasznú társaságnak, jelen esetben a Roma Misszió Központ Közhasznú Társaságnak több millió forintos adótartozása van. Pedig van – adta hírül a Blikk a hvg.hu-ra hivatkozva. De mennyire van benne Győzike édesapja, idősebb Gáspár Győző?

A Blikk szerint mindössze 3 millió forint törzstőkével hozták létre a KHT-t ukrán és magyar magánszemélyek, valamint több cég: az MX-3 Építőipari Kft. és a Shavorenge Alapítvány. A gazdasági hetilap internetes oldala szerint mindegyik céghez van köze az 59 éves roma üzletembernek.

Ráadásul a KHT ellen egyszer már indult egy végrehajtási eljárás. Pedig akkoriban, 2005-ben még nem volt tartozása a cégnek. Hogy lehet, hogy a Roma Missziónak 2003-ban még 16 milliós, 2004-ben pedig 14 millió forintos nyeresége volt most pedig 258 milliós tartozása van?

Ez pedig még mindig semmi: Győzike édesapja egyszer már majdnem börtönbe került csalás miatt, de akkor fia megmentette őt. A Blikk szerint 2007-ben 2,88 millió forintos büntetésre ítélték jogerősen a roma üzletembert, s csak úgy tudta elkerülni a börtönt, hogy Győzike kezességet vállalt apja felett, s közösen visszafizették az összeget.

Ez az ügy azonban jóval több pénzről szól. Talán pont ezért nem nyilatkozott se a fiatalabb, se az idősebb Győző az ügyben. Most is fia fogja kihúzni a trutyiból apját, vagy itt már kevés lesz hozzá?

Egyébként a 2007-es, 2,88 milliós történetben „különösen nagy értékű adócsalás” alapján kapta az ejnyebejnyét Gáspár Győző.

Most százszor akkora összegről van szó…
Forrás: hirextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lulu
2009. szeptember 20. 20:38
Ki tudja miből adódott?
Nekem is volt, igaz csak egymillió körül,önhibámon kívül.Hála a www.adotartozas.hu-nak, kihúzott a sz..-ból.
nussi63
2009. február 5. 12:24
"Egyébként a 2007-es, 2,88 milliós történetben „különösen nagy értékű adócsalás” alapján kapta az ejnyebejnyét Gáspár Győző." Na, ettől megy fel az ember pumpájaaaaa! Tehát az ismert emberek azt csinálnak, amit akarnak? Gyomorforgató. Mennyivel különb, több, egy nem idén lebarnult, ráadásul gazdag ember, mint egy csoró küszködő kisvállalkozó?
ocsabika
2009. február 8. 20:19
ki a faszt érdekel győzike, mikor cigányok százainak sokkal több adóssága lehetne ha a segély adóköteles lenne
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását