2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Keresik a súlyos baleset elkövetőjét

Keresi a rendőrség annak a személygépkocsinak a sofőrjét, aki az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléssel járó balesetet okozott szerda délelőtt Szeged határában, a Sándorfalvi úton - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság s
2009. február 4. szerda 11:37 - Hírextra
A helyszínelés adatai szerint egy traktort előzött egy Sándorfalva felé tartó személygépkocsi, szemből pedig egy autó közeledett, melynek vezetője - hogy az ütközést elkerülje - fékezett, majd félrerántotta a kormányt - mondta Tuczakov Szilvána.

A vétlen autó vezetője miután az útról letért, visszarántotta a kormányt, s összeütközött a traktorral. A gépkocsi vezetőjét - akit a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból - súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították el a mentők, a kórházban azonban életét vesztette - közölte az őrnagy.

A szabálytalanul előző gépkocsi sofőrje segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, ezért őt keresi a rendőrség - mondta a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását