2024. május 19. - Ivó, Milán

Milliós kábítószerfogás

Mintegy négy és fél kilogramm kábítószer-gyanús port és 35 ezer tablettát találtak rendőrök két budapesti férfi autójában még szombaton Vecsésen; a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - az esetet csak kedden tette közzé honlapján a rendőrsé
2009. február 3. kedd 10:15 - Hírextra
A rendőrség egy 22 éves férfit azzal gyanúsít, hogy január 31-én Hegyeshalom határátkelőhelynél kábítószert hozott be az országba, melyet a délutáni órákban Vecsés területén egy üzemanyagtöltő-állomás parkolójában adott át egy 33 éves férfinak.

A rendőri intézkedés során a fiatalabb gyanúsított a felszólítás ellenére a reptéri gyorsforgalmi úton keresztül szaladva próbált meg átmászni a reptér kerítésén, de a nyomozók őt is elfogták.

A gépjármű átvizsgálása során a BRFK munkatársai a pótkerékből és a csomagtartó kárpitos része mögül körülbelül 4,5 kilogramm kábítószergyanús port, valamint körülbelül 35 ezer darab kábítószergyanús tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett a két gyanúsított előzetes letartóztatására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását