2024. május 13. - Szervác, Imola

Új támogató segíti a kosárcsapatot

Az idei bajnoki szezonra szóló támogatási szerződést kötött kedden Szolnok egyik legjelentősebb cége és sportegyesülete. Az együttműködéssel a Stadler Rail Group hivatalos szponzorként segíti a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub eredményes szereplését - hangzo
2009. január 27. kedd 21:40 - Hírextra
"Bár az idei szezonunk eddig nem úgy sikerült, ahogy terveztük, a magyar bajnokság meghatározó csapataként továbbra is célunk az alapszakasz legjobb nyolc helyének valamelyikén végezni és minél sikeresebben szerepelni a rájátszásban"- fogalmazott a Szolnoki Olaj KK ügyvezető igazgatója. A támogatás összegéről a dokumentumot kézjegyével ellátó Tóth Zoltán a ceremónia többi résztvevőjéhez hasonlóan nem nyilatkozott.

A pénz felhasználásával kapcsolatban azonban az MTI-nek elmondta, a segítség egy meglehetősen szűkös időszakban érkezett, lehetővé téve a klub pénzügyi stabilitásának megőrzését és ezzel a csapat zavartalan felkészülésének biztosítását. Szakmai téren, így a játékosállomány erősítésében nem szab új irányt a támogatás, amelynek révén a vonatgyár neve a csapat elnevezésében sem szerepel majd. Ám már az Olaj háza táján végrehajtott közelmúltbeli légióscserékhez is megnyugtató hátteret nyújtott a most szentesített együttműködés - hangsúlyozta Tóth Zoltán.

A Stadler cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója az eseményen elmondta: kiemelten fontos számára, hogy vállalata az alföldi megyeszékhelyen ne csupán befektetőként, de a közösségi élet aktív szereplőjeként is megjelenjen. Peter Spuhler azt is elárulta, bár személyes élményei Svájcban a jégkoronghoz és annak támogatásához fűzik, örömmel áldoz a szolnoki kosárlabdasportra. Az e célra szánt összeg felhasználását ezért sem kötötte eredményességgel összefüggő, vagy egyéb feltételekhez. Ráadásul az idei szezont afféle jegyességnek tekinti, amelyet a felek közös elégedettsége esetén hosszú távú kapcsolat követhet - jelentette ki a vezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását