2024. április 29. - Péter

Agyrém! Sarkozy is Ophéliet keresi

Újabb próbálkozás Ophélie Aurélie Bretnacher előkerítésére. A magyar nyomozók, már tehetetlenek, jön a francia segítség. Vajon nem érkeznek túl későn? Egyáltalán képesek lesznek boldogulni Magyarországon?
2009. január 27. kedd 16:39 - Hírextra
Hihetetlen, hogy a francia diáklány eltűnésével már Nicolas Sarkozy is foglakozik. A francia elnök tájékozott az üggyel kapcsolatban és a héten két francia nyomozó is érkezik Magyarországra, hogy a BRFK-val karöltve nyomozzanak a lány ügyében. A magyar miniszterelnök mikor törődne ilyen „bagatell” ügyekkel? Ő csak a válságkezeléssel foglakozik és azzal is milyen mesterien! De ebbe most inkább ne menjünk bele.

Ophélie sokat ivott december 3-án és 4-én hajnalban pedig nem a szokott útvonalon ment haza. Egészen pontosan egy sör és egy feles volt már a szervezetében, amikor az egyik szórakozóhelyről fél tizenegykor megérkezett a Portside-ba ahol további hat sört és hat töményet öntött magába. Érdekes módon köszönés nélkül távozott a buliból és a Nyugati tér helyett - ahonnan éjszakaival haza tudott volna menni - gyalogosan a Lánc híd felé vette útját. A történethez még az is hozzátartozik, hogy Ophélie szoros kapcsolatban állt egy olasz fiúval, aki a lány eltűnését követő napon utazott haza. Gyakran sms-eztek és sokat beszélgettek, de közelebbi testi viszony nem volt közöttük. Mindeközben a lánynak Franciaországban volt barátja, akivel rendszeresen tartotta a kapcsolatot.



Ophélie imádott bulizni és általában jó kedélyű volt, ám az eltűnésének estéjén valami miatt szomorúnak látszott. Botrányos eltűnés vagy öngyilkosság? Egy emberrabló Budapest legfényesebb hídján tuszkolná az autójába áldozatát vagy inkább egy eldugott kis utcában? Igaz, hogy jól bírta az alkoholt, a járásán ugyanis nem látszott, hogy mennyi van benne, de ha rossz kedve volt, akkor az is könnyen elképzelhető, hogy egyetlen kiútnak a csillogó víz tükrét látta.

Még egy esély Ophélienek! A vízi mentők nem találtak semmit, a nyomozók kezét a törvény köti meg, a Btk. szerint ugyanis ha nincs a személyi szabadságtól megfosztott személy szabadon bocsátásával kapcsolatos követelés, akkor bűntény sincs. Az utolsó remény Ophélie számára - már ha még életben van - a francia nyomozók.
Forrás: Blikk-Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását