2024. május 19. - Ivó, Milán

Halálfélelemben a megapolisz: WTC után, jöhet a Tower-Bridge!

Tegnap éjszaka az Al-Kaida új sokkoló „vid”-et töltött fel a YouTubra, speciálisan a brit, az izraeli és az amerikai közönségnek ajánlva. A felvételeken, Oszama egyik feketemaszkos csatlósa egy AK-val szanaszét lövi az angol zászlót. Hasonlóké
2009. január 26. hétfő 13:09 - Biga
A nemzetközi terrorizmus sem tud ellenállni az internet adta számtalan új lehetőségnek. 2001 óta Oszama bin Laden a világháló egyik legöntudatosabb felhasználója, itt osztja meg aktuális „homemade” fenyegetődzéseit barátaival, ellenségeivel. Hasszán Nasrallának, a Heshbolla fejének saját blogja van, és a Hamas a Google Earth-öt használja Gázában, hogy a „legkézenfekvőbb” izraeli célpontok közül mazsolázzon.

A fanatikus Abu Hareth Muhammad al-Oufi, volt guantanamoi fogoly így eresztette ki a dühét, amit a nyugati világgal szemben táplál. Túláradó szeretetének nem csak automata fegyverrel, de egy, a videóban feltűnő kézigránáttal is hangot adott. Az anyag a naponta 100 milliós látogatottságú Youtube-on kívül több radikális blogra és tárhelyre is felkerült. A Youtube ma reggelre eltávolította a felvételt.

Az elemzők szerint, a videó félreérthetetlen bizonyítéka annak, hogy Nagy Britannia is célpontja a Gáza után meghirdetett nemzetközi bosszúhadjáratnak. Chris Dobson terror szakértő figyelmezteti a szigetországot: „Az Al-Kaida egyértelműen Angliát vette célpontba. Ha korábban kérdéses is volt, most már biztos, hogy egy alomba számláltattunk Izraellel és Amerikával”.
Forrás: The SUN\Hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását