2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A 60 éves sztárnak gyereke születik

Habár már gyakorlott apának számít, Jean Renoval madarat lehetett volna fogatni, amikor kiderült, hogy ifjú felesége áldott állapotban van. A hatvan éves sztár két előző házasságából már négy utóddal büszkélkedhet, ám mostani nejével, Zofia Borucka színés
2009. január 25. vasárnap 13:09 - Hírextra
Úgy tűnik, hogy az örökifjú jean renot nem zavarja, hogy jócskán túl élete delelőjén válik ötödszörre is édesapává. - Mindig is nagy családra vágytam – nyilatkozta a francia sztár, aki nemrég még azzal került a hírek élére, hogy egyik nap vezetés közben rosszul lett és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Először mindenki szívrohamról beszélt, de szerencsére kiderült, hogy tulajdonképpen nem más történt, mint egy heves ételmérgezés. A Karib-szigeteken töltött vakáció – a kis atrocitást leszámítva – a jelek szerint viszont jól sikerült, hiszen Zofia most a negyedik hónapban jár.

Már nagyon várják

A Maroccoban született színész mindig is vonzotta a nőket, így nem véletlen, hogy már a harmadik házasságát nyűvi. Genevieve Reno tizennyolc éven keresztül volt a felesége, házasságukból két gyermek: a most harmincegy éves Sandra és a huszonkilenc éves Mickael született. Másodjára Nathalie Dyszkiewicz-et vezette oltár elé: ez a frigy is termékenynek bizonyult: második fia, Tom 1996 -ban, második lánya, Serena 1998-ban látta meg a napvilágot. Sajnos azonban a szülők végül a válás mellett döntöttek, ám érdekes, hogy a két fiatalabb gyermeket Reno és harmadik felesége neveli párizsi lakásukban, ahová hamarosan az ötödik csemete is megérkezik. - Szerencsére Tom és Serena is nagyon várja már, hogy megszülessen a testvérük, bár félek, hogy egyelőre még nem fogták fel, hogy egy kis emberi, vagyis sérülékeny lény érkezik közéjük, így az első időben majd nagyon oda kell figyelni, nehogy élő hajas babának használják a húgukat vagy öcsikéjüket – mondta a színész. A fiatal feleségnek is bizonyára elkél majd a segítség, hiszen férjével ellentétben neki ez lesz az első csemetéje. Mivel Zofia a negyedik hónapban jár, ezért új filmjének, a Rózsaszín párduc-nak februári díszbemutatójára már gömbölyödő pocakkal lép a fotósok elé. Reno egyébként harmadszorra épp egy nappal 58. születésnapja előtt nősült, a nála huszonhárom évvel fiatalabb Zofia Borucka előtte modellként színésznőként és jógatanárként is dolgozott. A frigy tanúi nem kisebb hírességek, mint Nicolas Sarkozy francia elnök és a zenészlegenda, Johnny Hallyday voltak.

A magas szintű állami részvétel nem véletlen, hiszen Reno hazájától 1999-ben megkapta a legnagyobb elismerést, amit egy színész kaphat: Jacques Chirac a francia Becsületrend lovagjává ütötte.
Forrás: hirextra/star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását