2024. május 5. - Györgyi

A szőke bombázó vad szexuális élete

Dúl a szerelem John Cleese és párja, Barbie Orr között. A szőke színésznő elárulta, hogy amióta Cleese különleges vitaminkoktélokat szed, sokkal vadabb lett a szexuális életük. Az öreg színész olyan az ágyban, mint egy 20 éves.
2009. január 22. csütörtök 07:29 - Hírextra
John Cleese, a Monty Python és a Rózsaszín párduc sztárja még ma is aktív nemi életet él. Szerelme, a 27 éves Barbie Orr, elárulta, hogy mi kedvesének titka. A 69 éves színész libidóserkentő vitaminkoktélokkal tartja magát formában.

A színésznő elmesélte, hogy John Cleesenek a legutóbbi rutinvizsgálata során, sok pihenést és nyugalmat javasoltak az orvosok a sztárnak, ám ő e helyett még intenzívebb életet kezdett élni. Sokkal többre tartja a pihenésnél a testmozgást, és az aktív életet. Viszont mivel 69 éves, így folyamatosan veszélynek van kitéve.

Úgy döntött Cleese, hogy alternatív gyógymódokkal foglalkozó szakemberekhez fordul. Szerencsésen, mert nekik sikerült megoldaniuk a színész problémáit. Amióta ezeket a különleges vitaminokat szedi, azóta sokkal jobban érzi magát, és még a szexuális teljesítménye is megnőtt. Párjával elképesztően intenzív lett a szexuális életük, aminek mindketten nagyon örülnek. Barbie szerint Cleese most olyan az ágyban, mint egy 20 éves.

Barbie első találkozásukat is elmesélte. Egy válogatáson találkoztak először, és a férfi elkérte a telefonszámát. A szőkeség akkor azt hitte, hogy Cleese azért kérte el a számát, mert nagyon viccesnek találta. De valójában John az elképesztően kerekedő fenekére figyelt fel.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását