2024. május 10. - Ármin, Pálma

Balogh "Különjárat" Zoli emlékére

2008. 12. 26-án a délutáni órákban, családja körében tragikus hirtelenséggel elment közülünk Balogh Zoli (1964 – 2008).Magára maradt két tinédzser korú gyermeke, akiknek könnyíteni szeretnénk így is igen nehéz helyzetükön.2009. Február 27. 21:00 Wig
2009. január 21. szerda 14:15 - Hírextra
Zoli oly sokat segített a zenész szakmának, most rajtunk a sor, hogy megtegyük, ami tőlünk telik. Kérünk, hogy állj mellénk!!!"Én vagyok a legnagyobb Rock 'n' Roll faszkalap! JEAH! Aztán van egy széles-terpesz rock & roll műsorom…”

Így kezdte az ismert ismerkedési portálon bemutatkozását. Mindenki imádta örök optimizmusát, jókedvét. Hihetetlen szeretet volt benne.

Akkor is mosolygott, amikor már nagyon beteg volt. És ott volt mindenhol. .

Zoli sokszor erő felett is rengeteget tett a rock és a metal zene népszerűsítéséért!
Több, mint 15 évvel ezelőtt kitalálta a Különjáat c. műsort, amit szerkesztett, vezetett, és a 90’ – es évek elején szinte egyedüliként adott hírt az aktuális zenei élet ezen stílusáról. Nem nézte, hogy csak híres, sikeres, sportcsarnokokat megtöltő, vagy bulvárpletykát prezentáló zenekarok e riportalanyai, teret adott a tehetséges, szárnyaikat bontogató fiatal csapatoknak is.

Kezdetektől fogva szervezte, és vezette az Arnynyíl Gálát, amely egyik meghatározó díj lett az „élőzenét” játszó zenekarok, zenészek körében.

De ott volt a GitárTábor, a ZenészKlub a Hangfoglalás szervezésében, és mindenhol, ahol szükség volt rá.Mindig meghallgatta mindenki problémáját, és soha nem kérdezte meg tőle senki, hogy neki van e valami problémája.

S miközben ott volt a zenészek mellett, szervezte a programokat, készítette az interjúkat, gyártotta a videoklipeket azon zenekarok részére, akiknek esélyük sem lett volna a gyártási költségeket előteremteni, egyedül nevelte két gyermekét, ha kellett igazi jó barátként, vagy szigorú, számon kérő apaként, kikérdezte a leckét, vacsorát főzött nekik…

…közben ha felhívta valaki telefonon, akkor azonnal azt kérdezte: „Mondd, miben segíthetek?”…és komolyan gondolta.Karácsonykor elvitte a „Különjárat” és most ott szorgoskodik, segít azoknak a zenészeknek, akik már az égi zenekarban játszanak.

Most a mi kötelességünk megkérdezni: „Mondd, miben segíthetek?”
Forrás: média angels
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását