2022. december 7. - Ambrus

Őrizetben korrupció miatt

Őrizetbe vettek egy vesztegetéssel alaposan gyanúsítható hivatalnokot, akit tetten értek, amint egy telekrendezéssel kapcsolatos előnyös döntésért készpénzt vett át egyik ügyfelétől még szombaton Kecskeméten; kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóz
2009. január 12. hétfő 10:33 - Hírextra
Metzinger Éva, Kecskemét jegyzője még decemberben tett feljelentést a rendőrségen, mely szerint gyanú merült fel, hogy a polgármesteri hivatal építési osztályának egyik ügyintézője, beosztásával visszaélve, esetleges anyagi ellenszolgáltatásért, bizonyos előnyökhöz juttat ügyfeleket - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség nyomozást indított, majd január 10-én egy kávézó előtt tetten érték a férfit - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.

Az MTI kérdésére, hogy kezdeményeznek-e büntetőeljárást a vesztegető ellen, a sajtóreferens azt válaszolta: a büntetőeljárás jelenlegi szakaszában az ügyről nem adnak több információt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását