2024. május 4. - Mónika, Flórián

Több, mint harminc év után találták meg a tettest

A DNS-vizsgálat derítette fel több mint harminc év elteltével egy 86 éves özvegyasszony ellen elkövetett kéjgyilkosság tettesét a bajorországi Schwabachban. Mint a nürnbergi rendőrség pénteken közölte, a most 76 éves nyugdíjas férfit december 29-én fogták
2009. január 9. péntek 20:53 - Hírextra
A 86 éves özvegyasszony 1977. szeptember 8-án nem tért haza egy autóbuszos kirándulásról. Tetemét egy amerikai katona találta meg másnap egy útszéli árokban, három kilométerre az áldozat lakásától. A boncolás kiderítette, hogy az idős asszonyt megerőszakolták és megfojtották. A tettes után indított nyomozás nem vezetett eredményre.

Tavaly áprilisban a nyomozók újra elővették a több mint 30 éve elkövetett kéjgyilkosság aktáit. Az áldozatnak a nürnbergi ügyészségen őrzött ruháján talált DNS-nyomok az elkövetőre terelték a gyanút. A férfit 2000-ben kihallgatták. Minthogy szexuális bűncselekmények voltak a rovásán, nyálpróbát is vettek tőle.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását