2020. június 7. - Róbert

Meghökkentő emberrablás

Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnőjét vitte el úgymond "zálogba" a hitelezője - mondta el a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa pénteken az MTI-nek. Dobi Tamás közölte: a kazincbarcikai rendőrk
2009. január 9. péntek 18:09 - Hírextra
Beszámolója szerint a gyanúsított kedden vonta kérdőre azt a férfit, aki nem egyenlítette ki tartozását. Az adós azonban a hitel kiegyenlítése nélkül elfutott a találkozóról. Ezzel egy időben érkezett meg a helyszínre a menetrend szerinti buszjárat, amiről leszállt az adós férfi barátnője, akit a hitelező autójába tuszkolt, majd elhajtott vele.

A lány egy óvatlan pillanatban rövid szöveges üzenetben értesítette hozzátartozóit, akik azonnal bejelentést tettek a rendőrségen - tette hozzá.

A kazincbarcikai rendőrök azonnal elrendelték a környékbeli útvonalak zárását, ellenőrzését, melynek köszönhetően Bánhorváti közelében a járőrök rövid időn belül elfogták és előállították az elkövetőt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását