2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Csepeli brutalitás: részvétet nyilvánít a minisztérium

Közleményben fejezte ki részvétét az Oktatási és Kulturális Minisztérium a szerda este egy csepeli iskolában történt gyilkosság két áldozata hozzátartozóinak.
2009. január 8. csütörtök 08:49 - Hírextra
"Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) mély megdöbbenéssel értesült a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este történt, Magyarországon eddig példátlan kettős gyilkosságról" - írta a szaktárca.

A minisztérium őszinte részvétét fejezi ki az áldozatok hozzátartozóinak. Az OKM bízik abban, hogy a nyomozóhatóságok a legrövidebb időn belül kiderítik az eset körülményeit - olvasható a közleményben.

A csepeli iskolába szerda este hét óra előtt egy símaszkos fegyveres rontott be, két férfit fejbe lőtt, megsebesítette az intézmény gondnokát is, majd elmenekült.A csepel.hu internetes újság szerint Takács Józsefet, az intézmény vezetőjét és Papp László igazgatóhelyettest ölték meg. Takács József, az önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője is - olvasható a honlapon.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI kérdésére szerdán késő este elmondta: feltételezhetően személyes ügy áll a háttérben. Valószínűleg nem a világban az utóbbi években elszaporodott iskolai lövöldözésről van szó; gyerekek ugyanis már nem voltak az épületben a gyilkosság idején - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását