2020. szeptember 26. - Jusztina

Leégett két ház

Teljesen leégett két egymás melletti ház Dunakeszin a Harcsa utcában hétfő este, miután öt propán-bután gázpalack felrobbant az egyik épületben; a balesetben személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnoks
2009. január 6. kedd 06:35 - Hírextra
A tüzet az okozta, hogy az egyik ház hatvan év körüli tulajdonosa a lakásból való távozása előtt bekapcsolva hagyta a hősugárzót, amely meggyújtotta a lakás berendezését. A nagy hő hatására felrobbantak a gázpalackok, ami felgyorsította az égést. A lángokat hat vízsugárral eloltották, de az utómunkálat - a parázs megszüntetése - még órákat vesz igénybe - közölte a szóvivő.

Molnár Péter elmondása szerint a házban találtak ezen kívül egy acetilén- és egy oxigénpalackot, valamint egy karabélyt is, amelyet a helyszínre hívott tűzszerészek hatástalanítanak majd.
A két ház minden valószínűség szerint téglából és fából épült, és ugyanannak a családnak a tulajdonában állt - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását