2024. április 19. - Emma

15 óra alatt 12 ezer gyorshajtót mértek be

Mintegy 12 ezer felvételt készítettek gyorshajtókról 15 óra leforgása alatt azok a sebességmérők, amelyeket a rendőrség a napokban tesztel az M0-ás autóúton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyettes vezetője h
2009. január 5. hétfő 14:25 - Hírextra
Fótos József elmondta: öt darab sebességmérő dobozt szereltek fel az M0-áson, amelyekben két sebességmérő van, tehát három mindig "vak", de a dobozokban cserélgetik a mérőberendezéseket. Újdonság, hogy ezek nemcsak szemből mérnek, hanem hátulról is, mert sok motoros, mivel elöl nem volt rendszámtáblája, kibújt a felelősség alól.

A sebességmérőket a napokban tesztelik, és várhatón a jövő héten fogják "élesíteni".
Már a teszt is igen meglepő eredményt mutatott, ugyanis 15 órányi felvétel alatt 12 ezer fénykép készült gyorshajtókról - mondta.

Hangsúlyozta, korábban az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán is hasonló volt a tendencia: a sebességmérők tesztidőszakában naponta több ezer felvétel készült, ma ez a szám körülbelül 30-40.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását