2024. április 30. - Katalin, Kitti

2008 Britney Spears éve

Hírességek viharos válásainak, tragikus haláleseteknek, különc névre hallgató kisbabáknak az éve volt 2008, amelyben Britney Spearsnek szemmel láthatólag sikerült talpra állnia.
2008. december 26. péntek 17:31 - Hírextra
Az amerikai énekesnő január elején pszichiátriai klinikára került, s egy ideig úgy tűnt, hogy folytatódik az egy évvel korábban elkezdődött pokoljárása. Második kórházi kezelése után azonban a sztár, aki december elején ünnepelte 27. születésnapját, apja felügyelete alatt rendbe szedte az életét: új albumot jelentetett meg, amelyet a kritika és a közönség egyaránt jól fogadott, és öt év óta először turnéra készül.

Január tragikus hónap volt egy másik celebritás, Heath Ledger ausztrál színész számára, akinek holttestére New York-i otthonában találtak rá. Gyógyszertúladagolás áldozata lett. Huszonnyolc éves volt. "Közel állt a nagy áttöréshez, halála ily fiatalon tragikus veszteség" - mondta róla honfitársa, Mel Gibson. Ledger halála különös súlyt adott Joker megformálásának a Batman, a fekete lovag című filmben, amely a nyáron rekordbevételt hozott a mozikban.

Hollywood idén több "szent szörnyetegétől" is búcsúzott. Közöttük volt a 83 éves Paul Newman, a 84 éves Charlton Heston és a 93 éves Richard Widmark.

Miután Britney Spears idén már nemigen szolgáltatott muníciót, a celebek életével foglalkozó újságok visszatértek az örökzöld témához: a sztárok gyermekeihez. Ebben verhetetlenek voltak Angelina Jolie és Brad Pitt júliusban Dél-Franciaországban született ikrei. A mindenre elszánt lesifotósok elől rejtőzködve az immár hat gyermeket nevelő hollywoodi sztárpár egy provence-i birtokra vonult vissza.
Akárcsak két évvel korábban nővérük, Shiloh Nouvel, Knox Leon és Vivienne Marcheline is nagy visszhangot kiváltva került be a köztudatba: fényezett papíron készül képeiket 14 millió dollárra becsülték. Az összeget a pár jótékonysági célokra ajánlotta fel.

A két sztár nem az egyedüli, aki különc nevet választott gyermekeinek. 2008-ban született Bronx Mowgli, Ashlee Simpson énekesnő és Pete Wentz zenész kisfia, valamint Zuma Rock, Gwen Stefani rockénekesnő gyermeke.

Több sztár házasságot kötött, néhányan igen diszkréten. Közöttük volt Beyoncé énekesnő és Jay-Z rapénekes, Scarlett Johansson és Ryan Reynolds színészek, valamint Greg Norman és Chris Evert sportolók.

Más párok viszont elváltak. Pamela Anderson kanadai származású színésznő harmadik házasságát bontotta fel, amely hat hónapig tartott, két hónappal tovább, mint az előző. Az idei év leglátványosabb szakítása Madonnáé és Guy Ritchie brit rendezőé volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását