2024. április 28. - Valéria

Jövőre is Educatio oktatási szakkiállítás

Jövőre is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást: a magyarországi köz- és felsőoktatási intézmények seregszemléjét január 23-24-én tartják a fővárosi SYMA Sport és Rendezvényközpontban - olvasható a rendezvény honlapján.
2008. december 25. csütörtök 09:35 - Hírextra
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. által szervezett, 10 ezer négyzetméter alapterületű kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek képviseltetik magukat.

Az oktatási börzén szakmai programmal és előadásokkal várják az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek, mint kiállítók képviselőit. Olyan intézmények, cégek és szakemberek mutatkoznak be, akiknek meghatározó a szerepük a mai magyar oktatás fejlődésében.

Az ingyenesen látogatható kiállítás különösen fontos lehet az érettségiző diákoknak, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről.

A továbbtanulásra készülő középiskolások "gyakorló egyetemistáktól, főiskolásoktól" kaphatnak választ kérdéseikre, ami megkönnyítheti a megfelelő iskola kiválasztását.
A három nap során mintegy 40 ezer látogatóra számítanak a szervezők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását