2024. május 11. - Ferenc

Ünnepi misék karácsonykor

Karácsony ünnepe alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház vezetői Budapesten, Esztergomban, Debrecenben, illetve Győrött tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek szerdán a bud
2008. december 22. hétfő 08:00 - Hírextra
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke december 25-én 10.30-kor az esztergomi bazilikában tart szentmisét.

Paskai László bíboros, nyugalmazott érsek december 24-én az esztergomi székesegyházban vezeti az éjfélkor kezdődő ünnepi liturgiát - közölte az MTI-vel az MKPK titkársága.

Bölcskei Gusztáv püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke december 25-én 10 órakor tart istentiszteletet a debreceni Nagytemplomban - tájékoztatta a Nagytemplom lelkészi hivatala az MTI-t.

Ittzés János, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke elmondta, hogy december 24-én két, Győrhöz közeli szórványgyülekezetben hirdet igét: 15.30-kor Börcsön, 17 órakor pedig Öttevényben. Az evangélikus püspök december 25-én 10 órakor a győri Öregtemplomban, míg december 26-án 10 órakor Győrújfaluban mutat be istentiszteletet.

Fotó: Oláh Csaba
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását