2024. március 29. - Auguszta

Növekvő pesszimizmus

Fokozatosan emelkedik azoknak az aránya, akik úgy érzik, személyes életüket ha kis mértékben is, de érinti a globális gazdasági krízis - derül ki a Forsense Intézet legújabb, decemberi felméréséből, amelyet a hétfői Magyar Nemzet ismertet.
2008. december 22. hétfő 07:02 - Hírextra
Míg októberben a megkérdezettek 44, novemberben 61, addig decemberben már 68 százaléka mondta azt, hogy saját bőrén érzi a válság hatását. A válaszadók 14 százaléka úgy gondolja azt, hogy nagymértékben gyakorol hatást életére a krízis. A 35-54 év közöttiek érzik legnagyobb számban, hogy őket a válság különösen érinti. Az intézet szerint - írja a Magyar Nemzet - ennek az az oka, hogy e korosztályt sújtja leginkább a hitelek törlesztő részleteinek megemelkedése.

A felmérés kitér arra is, hogy a Fidesz szimpatizánsainak 18 százaléka véli úgy, hogy a gazdasági krízis jelentős hatást gyakorol életére. A lap szerint figyelemre méltó az, hogy csupán minden tízedik MSZP szavazó fogalmazott meg hasonló véleményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását