2024. május 3. - Tímea, Irma

Szereptévesztő nyulak: 69 egy lakásban

Bár a karácsony közeledik, nem a húsvét, hatalmas nyúlfogása lett a hatóságnak az Egyesült Államokban: 69 tapsifülest szabadított ki egy hálószobából.
2008. december 20. szombat 10:03 - Hírextra
Gazdasszonyuk jól tartotta őket, csupán egyikükön mutatkoztak kórság jelei. Maga a hölgy fordult segítségért a hatósághoz, mert pénzügyi gondjai támadtak és emiatt már nem tud gondoskodni megfelelően nyulairól. A gyűjtemény elég fiatalka falka, a legöregebb nyúl másfél éves, ennek a fajtának a várható élettartama 12 esztendő.

A 69 nyúl egy szobában feltehetően rekord, csakúgy mint a 64 kutya 2 szobában. Utóbbi ebsűrűségi világcsúcsot egy francia házaspár állította be pár hete. Ők nem önként szabadultak meg 55 kutyájuktól, kilencet meghagytak nekik a hatóság emberei, ennyi a háztartásonként megengedett maximum Párizsban.

Németországban is állati rekord dőlt meg a héten: több mint 1500 törpepapagájt mentettek ki egy kétszobás berlini lakásból a hatóság emberi, akikkel hét órán át lehetett madarat fogatni, de nem a boldogságtól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását