2024. május 3. - Tímea, Irma

Majdnem lincselés

Három siófoki férfit vett őrizetbe csoportos garázdaság gyanújával a helyi kapitányság pénteken, mert három nappal korábban megvertek két embert a városban.
2008. december 20. szombat 07:16 - Hírextra
Még szerdán tucatnyian támadtak rá egy huszonéves gépkocsivezetőre, aki könnyű sérüléssel járó baleset okozott Siófokon; a fiatalember barátját is megverték - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel pénteken.

A baleset okozója az ütközést után odament a másik autóhoz, ahol rövid időn belül csoportosulás alakult ki a környéken lakó emberekből - mondta Bíró Gábor.

Tájékoztatása szerint az időközben 60-80 főre duzzadt társaságból mintegy tucatnyian bántalmazták a balesetet okozó fiatalt, majd annak a helyszínre érkező barátját.

A szóvivő közölte, a rendőröket a mentőszolgálat értesítette a balesetről, amelynek okozóját és annak barátját a kiérkező járőrök biztonságba helyezték.

Elmondta, hogy a két fiatalember a baleseti helyszínelést követően feljelentést tett a rendőrkapitányságon az őket ért bántalmazás miatt, amelynek során könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az ennek alapján indult eljárásban három siófoki férfit állítottak elő pénteken a siófoki kapitányságra csoportos garázdaság gyanújával, majd kihallgatásukat követően mindhármukat őrizetbe vették - tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint a bizonyítékok alapján nem zárható ki, hogy további személyeket is büntető eljárás alá vonnak a bántalmazással kapcsolatosan.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását