2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Hogy vizsgázik a szépségkirálynő?

Kérdéses, hogy be tudja-e fejezni az egyetemet az új Miss World, ugyanis az orosz lánynak olyan sűrű programja lesz a következő egy évben, hogy tanulásra nem marad ideje. Kszenyija Szuhinovát szombaton Johannesburgban választották meg a világ legszebb nőj
2008. december 15. hétfő 20:34 - Hírextra
A 178 centiméter magas tyumenyi lány a helyi kőolaj- és földgázipari egyetem hallgatója, mérnöknek készül. A moszkvai lapok szerint a 22 éves világszépének szombaton le kellett volna adnia egy szigorlathoz szükséges dolgozatot, azonban saját bevallása szerint még csak a témán sem volt ideje gondolkodni.

Mivel Miss Worldként most egy éven át kemény szerződési feltételeknek kell eleget tennie, kérdésessé vált, hogy be tudja-e fejezni az egyetemet, és ha igen, mikor.

A lány szülei biztatására kezdett szépségversenyeken indulni, és sorozatban meg is nyert többet. A Komszomolszkaja Pravda című lapnak elmondta: szíve még szabad, nincs kedvese, mert nincs ideje a magánéletére.

Orosz lányok egyre-másra nyerik a nemzetközi szépségversenyeket, bár Miss Worldnek legutóbb 1992-ben választottak orosz lányt, Julija Kurocskinát.

A Moszkovszkij Komszomolec című lap internetes felmérése szerint az olvasók 66 százaléka véli úgy, hogy a nők az Oroszországi Föderáció európai részén a legszebbek. A következő helyeken Latin-Amerika és Ázsia áll 16, illetve 9 százalékkal.

Aki azt hiszi, hogy a díjnyertes szépségek előtt minden ajtó kitárul és a lábaik előtt hever a világ, az téved. Az orosz szépségek többsége nem csinált fényes karriert, hanem a csendes családi életet választotta, bár nyilván nem a nyomorúságot. Julija Kurocskina például feleség és üzletasszony lett, és élete nagy sikerének tízéves kislányát tekinti.

Tyumenyben szombaton egész éjszaka durrogtak a petárdák, a város számos pontján magántűzijátékokat rendeztek Kszenyija Szuhinova győzelmére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását