2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ezüstérmes Verrasztó Evelyn!

Verrasztó Evelyn 59.49 másodperces idővel ezüstérmet nyert 100 m vegyesen a fiumei rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Az első helyezett a finn Hanna-Maria Sepala lett.
2008. december 13. szombat 18:13 - Hírextra
A magyar versenyző, aki csütörtökön 200 m vegyesen is második volt, a péntek délelőtti előfutamból 1:00.93 perces országos csúccsal ötödikként lépett tovább, majd aznap délután még tovább faragott az idején: 59.93 mp-cel a második legjobb eredménnyel került a szombati fináléba.

A döntőben aztán ismét kitett magáért, háton és gyorson nagyon erős volt, ez pedig elégnek bizonyult ahhoz, hogy remek benyúlással második legyen. Csak a finn Hanna-Maria Sepala (59.24) előzte meg őt.

"Ugyanazt tudom mondani, amit Mutina Ági a 200 pillangó után: ez baromi jó volt! Ez a szám egy nagy lutri, magam sem gondoltam volna, hogy ennyit tudok javítani a legjobb időmön. Azt tudtam, hogy végig Seppa:la:vel kell mennem, mert ő a leggyorsabb: egyelőre még annyival, hogy az ő utolérésére nem gondolhattam, viszont tudtam tartani a ritmust. Különösen a hát és a mell volt jó, a forduló iszonyúan jól sikerült, így sikerült megszerezni az érmet - amire nagyon-nagyon vágytam" - mondta Verrasztó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását