2024. május 5. - Györgyi

Elítélték a kannibálokat

Feltételezett emberevőket ítéltek el a távol-keleti Petropavlovszk-Kamcsatszkijban pénteken, bár azt nem tudni, hogy valóban ettek-e a húsból, de annyi biztos, hogy ételt főztek belőle.
2008. december 5. péntek 11:43 - Hírextra
Az eset tavaly decemberben történt. Egy lakásban három cimbora iszogatott, ketten összevesztek valamin, s a verekedés hevében az egyik megölte a másikat. Ekkor a tettes és a harmadik férfi átvonszolta a holttestet a fürdőszobába, segítséget hívtak, és hármasban feldarabolták az áldozatot.

Néhány testrészt bevásárlószatyrokba tettek, s kivitték a kukához. Ezeket rövid időn belül megtalálta valaki, aki az udvart takarította, s nyomban hívta a rendőrséget. A rendőrök hamar rájöttek, melyik lakásban ölték meg az áldozatot, s a konyhában egy serpenyőben emberhúsra leltek.

A bíróság pénteken a gyilkost 18 év szigorított büntetőtáborban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.
Két segítőtársa ellen azonban csak bűncselekmény fedezése miatt lehetett vádat emelni, mivel a kannibalizmus mint tényállás nem szerepel a büntető törvénykönyvben. Ezért őket 15 hónapi szabadságvesztésre ítélték, de mivel tavaly december óta vizsgálati fogságban voltak, három hónap múlva már szabadulnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását