2024. április 19. - Emma

Bármikor összeomolhat a megasztáros?

Alig van túl súlyos autóbalesetén a megasztáros Palcsó Tamás, egyesek máris azzal riogatják, hogy ha most nem kerülnek felszínre a lelki sérülései később akár újabb autóbalesetet is okozhat. Palcsónak lassú gyógyulása mellett tehát veszélyes emlékeire is
2008. december 5. péntek 16:59 - Hírextra
Palcsó Tamás majd’ egy hónapja szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor csak néhány centiméteren múlt az élete. Azóta lassan felépült, már csak a kezeit mozgatja nehezen. Emlékezhetünk rá, hogy a fiatal sztár barátjával tartott haza egy szórakozóhelyről autóval, amikor megtörtént a baj – a Blikk szerint pedig a felszín alatt ragadt emlékek miatt bármikor megismétlődhet a baleset.

- Még mindig nem emlékszem pontosan, mi történt akkor éjszaka, néha ugyan beugrik valami, de nem tudom összetenni a képeket – mondta a Megasztár korábbi szériájában befutott énekes a Blikknek. – A gyógyítók azt javasolják, hogy minél előbb hozzuk felszínre ezeket a gondolatokat, mert csak baj lehet belőle. Ha például vezetés közben ugrik be újra egy-két dolog, akár egy újabb karambolt is előidézhetnek. A baleset ugyanis nem múlik el nyomtalanul – mondta el Palcsó Tamás.

A szcientológusok és természetgyógyászok szerint mindenképpen kezeltetnie kell a tudatalatti emlékeit Palcsónak, ráadásul az énekes a Blikknek elmondta, hogy ha a gyógytorna nem használ esetleg igénybe veszi egyes természetgyógyászok segítségét – azonban mindenekelőtt a zenét tartja a fő gyógyító erőnek.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását