2024. május 12. - Pongrác

Felborult egy kisbusz

Egy négy-öt év körüli gyermek életveszélyesen megsérült, egy másik pedig súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett abban a balesetben, ami a XI. kerületben történt szerdán a Pannonhalmi és az Előpatak utca kereszteződésében - tájékoztatta a ment
2008. november 26. szerda 12:47 - Hírextra
A balesetben hat gyermek sérült meg, négyük könnyebben - mondta el Győrfi Pál. Az életveszélyesen megsérült gyermeket a mentők élesztették újra, sikeresen.

Az MTI tudósítójának a helyszínen tartózkodó szemtanúk azt mondták: az életveszélyesen megsérült kisgyermek kiesett buszból, és a busz alól kellett kiszabadítani.A sérülteket kórházba szállították - közölte a szóvivő.

Az óvodásokat szállító kisbusz egy kisteherautóval ütközött össze a XI. kerületi Pannonhalmi és az Előpatak utca jobbos kereszteződésében. Az ütközés következtében az óvodásokat szállító kisbusz a jobb oldalára borult.Molnár Péter, a Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a kisbusz a XI. kerületi Dajka Gábor utcai óvodásokat szállította.

Az érintett kereszteződést a rendőrség lezárta, a tűzoltók jelenleg a kisbuszt állítják talpra.
Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: az ütközés körülményeit még vizsgálják, annyit azonban tudni, hogy az óvodásokat szállító kisbusz jött az Előpatak utca felől, a kisteherautó pedig a Pannonhalmi utcából érkezett.A rendőrség sajtóügyeletese közlése szerint a kisbuszban összesen tizenegy óvodás utazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását