2024. május 5. - Györgyi

Újabb fehér poros boríték

Fehér port tartalmazó boríték érkezett postai úton kedden az MSZP szombathelyi szervezetének címére - tájékoztatta Kovács László, a párt megyei irodavezetője az MTI-t.
2008. november 25. kedd 11:55 - Hírextra
Hasonlóan más reggelekhez, elhoztuk a napi postát, s a levelek bontásakor az egyik borítékból fehér színű por szóródott szét, amelynek egy része ráhullott kolléganőnkre is - mondta Kovács László, hozzátéve, hogy a történtekről telefonon értesítették a rendőrséget.

Szalai Ferenc őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a bejelentés után értesítették a megyei katasztrófavédelmet és az ÁNTSZ-t. A helyszínt rendőrök biztosították, amíg a társszervek szakemberei fertőtlenítették az irodát.

A rendőrség egyelőre nem indított nyomozást, várja az ÁNTSZ laboratóriumi vizsgálatának eredményét - közölte a sajtóreferens.Hétfőn az MSZP győri irodájába érkezett fehér port tartalmazó levél; az elmúlt héten öt MSZP-iroda kapott fehér port tartalmazó küldeményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását