2024. április 28. - Valéria

Aljasság a legszegényebbek ellen

Több mint százmillió forintos beruházással, európai uniós pályázati forrás felhasználásával újították fel a hajléktalanok éjjeli menedékhelyét és átmeneti szállását Szombathelyen; a megújult épületet péntek délután adták át.
2010. szeptember 3. péntek 18:39 - HírExtra
A helyiek által Segítőházként emlegetett háromszintes épületben újabb szobákat alakítottak ki, így az éjjeli menedékhelyen 25, az átmeneti szálláson pedig 65 embert tudnak elhelyezni viszonylag jó körülmények között. A szálláson a szobák többsége három- és négyágyas, az új részen fürdőszoba csatlakozik hozzájuk.

A felújított hajléktalanszállót Ipkovich György, a város hivatalban lévő szocialista polgármestere, az MSZP polgármesterjelöltje és Puskás Tivadar, a KDNP országgyűlési képviselője, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje közösen adta át, együtt vágták át a nemzetiszínű szalagot.

Köszöntőjében mindkét politikus kiemelte, hogy a rászorultakról való gondoskodás olyan, ciklusokon átívelő feladat, amelyért lehetséges és érdemes összefogni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását