2024. március 29. - Auguszta

Nyomravezetői díj a faddi ügyben

Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Tolna megyei rendőrfőkapitány az áprilisban Faddon történt gyújtogatás és Molotov-koktélos támadás ügyében - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
2008. november 24. hétfő 15:45 - Hírextra
Április 14-én és 15-én Faddon, egy Sport utcai házban máig ismeretlen tettesek szándékosan tüzet okoztak, majd május 26-án egy Kossuth utcai ház falára Molotov-koktélt dobtak. Az első esetben a ház födémszerkezete kapott lángra, a második esetben kisebb tűz keletkezett. Mindkét épületet romák lakták.

Farkas Kinga sajtóreferens tájékoztatása szerint a TMRFK bűnügyi osztálya rongálás alapos gyanúja miatt folytat eljárást. Gyanúsított még egyik ügyben sincs.A TMRFK korábban azt közölte az MTI-vel: a nyomozás határidejét meghosszabbították; garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt eljárás folyik a sértett ellen is, aki megpróbált bosszút állni a gyújtogatás vélt elkövetőjén.

Bencze József országos rendőrfőkapitány múlt csütörtökön jelentette be, hogy a nagycsécsi és a pécsi, halálos áldozatot követelő támadás ügyében tízmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki, az illetékes megyei főkapitányságok pedig egy-egymillió forintot ajánlanak fel azoknak, akik érdemi információval szolgálnak másik tizennégy, személyi sérüléssel nem járó, romák elleni támadásról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását