2024. március 28. - Gedeon, Johanna

István a király: elsöprő siker Debrecenben

Nagy sikert aratott az István, a király rockopera a hétvégén Debrecenben: a Főnix Csarnokban pénteken és szombaton több mint tízezren ünnepelték felállva, vastapssal a produkciót.
2008. november 23. vasárnap 21:51 - Hírextra
A rockopera 25 éves jubileumi előadását az m1 Társulat című nagy sikerű tehetségkutató versenyéből megismert énekesek közreműködésével Szikora János rendező állította színpadra.
Szörényi Levente és Bródy János 25 éve töretlen népszerűségnek örvendő művének előadását Zsuráfszky Zoltán koreográfiájával, Csikós Attila különleges díszleteivel és Kovács Yvette Alida korhű jelmezeivel láthatta a debreceni közönség.

Különösen a pénteki előadást előzte meg nagy várakozás a cívis városban, ugyanis ekkor lépett fel Koppány szerepében a helyiek kedvenc sztárja, Koroknai Árpád. Az énekes többévtizedes zenei múlttal rendelkezik, hiszen Debrecen két népszerű együttesében, a Szfinxben és a legendás P.Box-ban is énekelt.

Ezúttal Koppány szerepében is óriási sikert aratott, mint ahogy maga a produkció is: mindkét előadás után a többezres közönség felállva, vastapssal jutalmazta a közreműködőket Debrecenben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását