2024. április 29. - Péter

Tülekednek Beckham első otthonáért

Többen a piaci ár sokszorosát is kifizetnék egy szerény észak-londoni családi házért, amelyben élete első két évét töltötte David Beckham.
2008. november 21. péntek 14:11 - Hírextra
A külvárosi Leytonstone negyedben álló házat három Beckham-rajongó is megvenné egymillió fontért (317 millió forint), pedig az ingatlan piaci értéke alig 250 ezer font. Az épület ráadásul egy forgalmas főút és egy vasútvonal közelében fekszik.

A kis David születése után két évvel, 1977-ben a család elköltözött egy másik londoni kerületbe. A későbbi futballsztár szülőházát aztán hosszas kutatómunka után idén megtalálta egy élelmes ingatlanügynök, Colin Evans. A jelenlegi tulajdonosok először nem is hittek neki, utánajártak a dolognak, és végül az ügynököt bízták meg az értékesítéssel.

A hatszámjegyű ajánlatokra Evans csak annyit mondott, hogy várnak még, mert akadhat, aki többet ígér, és akár maga David Beckham is bejelentkezhet az ingatlanért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását