2024. április 29. - Péter

A legszexistább polgármester

Az év legszexistább kijelentésének minősítették Ausztráliában annak a polgámesternek a kezdeményezését, aki "ronda" nőket akart városába csábítani, hogy enyhítse a férfilétszám aránytalan túlsúlyát.
2008. november 21. péntek 15:06 - Hírextra
John Moloney - Mount Isa polgármestere - megkapta a teljesítményért járó citromdíjat, a Golden Ernie-t, amelyet immár 16 éve osztanak ki azoknak a férfiaknak, akik a legdurvábban nyilvánulnak meg a női nemmel szemben.

Mount Isa városában 2006-ban - a legutóbbi népszámláláskor - csupán 819 eladósorban lévő, 20-24 év közötti nő élt, míg a település teljes lélekszáma 21 421 fő volt. A nemi arány azóta sem javult, a nősülésre érett férfiak nagyjából ötszörösen múlják felül a hozzájuk illő nők számát. John Moloney polgármester ezért aztán úgy vélte, hogy bizonyára szívesen jönnek városába csúf lányok is, elvégre jóval nagyobb az esélyük Mount Isában párra lelni, mint másutt.

A város "legénysége" és "leánysága" azonban nem örült a felvetésnek, sokan egyenesen sértőnek találták.

"Úgy tűnhet, hogy városunkban csupa kiéhezett, szexre sóvárgó fickó él, aki rávetné magát az utcán az első szembejövő lányra" - mondta a város tanácsnoka.

A polgármester azonban nem hátrált meg, később még azt is hangoztatta egy rádióinterjúban, hogy a kövér nők egyenesen lefogynak városában, ugyanis a hevesebb férfiúi érdeklődés ösztönzést ad nekik, hogy javítsanak külcsínükön.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását