2024. április 25. - Márk

A CAS elutasította az Atlético fellebbezését

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította az Atlético Madrid fellebbezését, amelyet a spanyol klub az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azon döntése ellen nyújtott be, mely szerint jövő szerdán zárt kapuk mögött kell fogadnia a holland PSV Eindho
2008. november 20. csütörtök 15:05 - Hírextra
Az UEFA először úgy döntött, hogy két hazai BL-találkozót Madridtól legalább 300 km-re kell megrendezniük a spanyoloknak, de ezt később egyetlen zártkapus összecsapásra csökkentette. Az Atlético azonban ebbe sem törődött bele, ezért fordult a CAS-hoz.

A Sportdöntőbíróság helyben hagyta az UEFA utóbbi döntését, ugyanakkor az eredetileg kiszabott 150 ezer eurós pénzbüntetést megfelezte.

A madridiak tehát saját pályájukon, de nézők nélkül látják vendégül Dzsudzsák Balázs csapatát.
Az UEFA a francia Olympique Marseille elleni találkozón történt szurkolói rendbontások miatt büntette meg a spanyolokat. Az október elsejei összecsapáson a rendőrség és a biztonsági szolgálat emberei a kezdés előtt összetűzésbe keveredtek a Marseille híveivel, akik számos széket feltéptek és azzal támadták a rendfenntartókat. Emellett a hazai szurkolók egy része rasszista rigmusokat skandált, és színes bőrű újságírókat is atrocitás ért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását