2024. május 2. - Zsigmond

Eltiltott Volán légiósok

Súlyos eltiltást kapott az Alba Volán két légiósa, Derek Couture és Ryan Bonni az osztrák jégkorongliga (EBEL) fegyelmi bizottságától.
2008. november 19. szerda 14:10 - Hírextra
Couture 12, Bonni 16 mérkőzésen nem léphet pályára, mert a Salzburg elleni, vasárnapi, 4-1-re elveszített hazai bajnokin sérülést okozva szabálytalankodtak, majd verekedtek. Amint id. Ocskay Gábor szakosztályvezető az MTI-nek elmondta: a klub 2500 eurós büntetést is kapott.

A fehérváriak kedden, az éllovas Jesenice otthonában már nem szerepeltethették a két renitenst (3-1-es vereség lett a vége). Couture december 19-én, Bonni december 28-án térhet vissza.
"A két játékost nem azért szerződtettük, hogy így vétessék észre magukat. A klubvezetés a napokban dönt arról, hogy mi legyen a sorsuk. A fegyelmi bizottság ítélete ellen nem lehet fellebbezni" - jegyezte meg id. Ocskay.

Hozzátette: az EBEL szabályzata alapján a két légiós a speciális pontrendszer alapján 4-4 pontot ér, és az Alba Volán most nem 60, hanem 52, illetve december 19 után 56 "pontnyi" hokist nevezhet egy adott összecsapásra.Az Alba Volán jelenleg hetedik a tízcsapatos osztrák ligában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását