2024. április 29. - Péter

A Fidesz nem vesz részt a csúcson

Az ország számára rossz döntés kivitelezésében a Fidesz nem kíván részt venni - így indokolta Orbán Viktor a maga és pártja távolmaradását a Gyurcsány Ferenc kormányfő által kezdeményezett gazdasági csúcsról. A Fidesz elnöke erről a HírTv-nek adott telefo
2008. november 9. vasárnap 15:52 - Hírextra
Orbán Viktor közölte: személyes távolmaradásával a kormány tervezett megszorításai ellen tiltakozik. Úgy fogalmazott, szeretné világossá tenni, hogy sem ő, sem pedig a Fidesz egyetlen magyar párttal sem fog össze az emberek ellen.

A Fidesz elnöke szerint a szocialisták által kezdeményezett összefogás "valójában az emberek ellen jön létre, s az a célja, hogy az emberek torkán lenyomják a békát, vagyis a megszorító csomagot". Ebben nem leszünk partnerek - szögezte le.

Mint mondta, a Fidesz programja egy másik válságkezelési irányt jelöl ki, egy "európai utat javasol", ám ezt a szocialisták nem fogadják el, a Fidesz ezért nem vesz részt a találkozón.

Korábban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök levelet írt Orbán Viktornak, ebben azt kérte tőle, hogy "az ország, az emberek és a magyar vállalkozások érdekében" vegyen részt a gazdasági csúcson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. november 9. 19:40
Oda csak szakértők mehetnek,dilettáns barmokra nincs is szükség!
thurvj97
2008. november 9. 16:26
Ez nem kordonbontás. Ahhoz értenek, a gazdasághoz nem.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását