2024. május 6. - Ivett, Frida

Drogos "tarzantársulat"-ra bukkantak

Őserdei állapotokba "szaladtak bele" rendőrök Nagy-Britanniában, amikor betörték egy ház ajtaját kábítószerrazzia végett.
2008. november 7. péntek 07:29 - Hírextra
Gyíkok (14 darab), teknőcök, patkányok, kígyók (4 db, köztük egy hatalmas óriáskígyó), ezernyi bogár, több papagáj, csirke, egér és még sokan "mások" nyüzsögtek a lakásban. Ugyanakkor elefánt, víziló, bálna egy sem volt.

"A legrosszabb a bogarak voltak hatalmas antennáikkal, a lábunk közt szaladgáltak, 5-8 centi nagyok. A zaj is döbbenetes volt, meg a szag sem utolsó. Mintha dzsungelba csöppentünk volna" - mondta az egyik rendőr a Daily Telegraph című brit lapnak.

Az állatokon kívül a rendőrök találtak öt embert is a lakásban - három férfit és két nőt -, továbbá jókora adag narkót és egy halom - feltehetően lopott - ékszert. A "Tarzantársulatot" letartóztatták, az állatseregletet meg egy állatorvosra és a közegészségügyi illetékesre hagyták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását